Şentepe İlkokulu
Tecde Mah.Gönültaş Cad. No501 Kanal Üstü Anadolu Un Fab.Karşısı Yeşilyurt / MALATYA

VİZYON

Eğitimde;Çocuklarımızı, Gökyüzünde her hayatın kaynağı olan GÜNEŞ,yeryüzünde kaynağından tertemiz çıkan SU,kökü sağlam,her dalında başka bir meyve veren AĞAÇ gibi yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk‟ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

NORMAL

08.20-14.10

KALORİFERLİ DOĞALGAZ

Büyükşehir Merkezine 6 km ilçe merkezine 2 km dir.

Tecde Mahallesi

Proje Çalışmaları

SU ELÇİLERİ PROJESİ- AKIL OYUNLARI PROJESİ-MY NATURE IS YOUR TREASURE- BENİM DOĞAM SENİN HAZİNEN